HABITAR

bouwheer

Bestaande woningen en gebouwen omvormen tot hedendaagse woonprojecten. Dat is de specialiteit van Habitar. Door creatief om te gaan met mogelijkheden en architectuur ontstaan nieuwe sites vol leven en design. Instapklare renovatie met hoogstaande materialen.

Ontdek meer >
penthouse te koop Roeselare Level Seven Botermarkt Habitar BuroII Boterbloem

MADDENS CONCEPT

interior crafts

Passie voor design en mooie materialen leiden tot creaties die uitmunten in bezieling, vormgeving en afwerking. Maddens Concept staat voor handwerk en ambacht met inspirerende vormen, zuivere lijnen en zeldzame technieken. De interieurbouwer verzorgt de volledige uitvoering en coördinatie van het penthouse.

Ontdek meer >

STIJN D’HONDT

concept & design

Designer Stijn D’hondt heeft een zwak voor lijnen en natuurlijke materialen. Van marmer, hout tot edelmetaal. Vanuit een duidelijke visie geeft hij vorm aan ruimte en omgeving. Creativiteit gaat hand in hand met exclusieve bewerkingen en een groot respect voor de schoonheid van de natuur. De vormgever is zaakvoerder van het luxe-tafelmerk Pinscher.

“Vandaag wordt iedereen in vakjes geduwd. Je bent of architect, of kunstenaar, of interieurontwerper. Daar verzet ik me tegen. Creativiteit is mijn beroep.”

Ontdek meer >

IN DETAIL

 

Ambachtelijke schoonheid schuilt in de details. Het exclusieve interieur van LEVEL SEVEN, handgemaakt in België, is een aaneenschakeling van fijne toetsen en knappe materialen. Uitgekiend, doordacht en afgemeten. Met finesse ontstaat een unieke leefwereld vol luxe en een indrukwekkend panorama.

Bekijk alle details >

DESIGNPARTNERS

Penthouse LEVEL SEVEN is een unieke samenwerking van ambacht, design en vakkennis. De hoogstaande partners en ontwerpers staan voor een luxueuze afwerking en uitgekiend maatwerk.

http://www.pinscher.pro
ingrid lesage penthouse roeselare level seven