La Grand Bouffe, Poirot en Poirette. De drie tafelontwerpen van Pinscher maken het interieur van het penthouse compleet. De Pinscher-tafels zijn gepersonaliseerd voor LEVEL SEVEN met een perfecte synergie van materiaal en vorm.

La Grande Bouffe heeft de kracht om een ruimte te veranderen. De typerende facetvlakken zijn een hint naar klassiek en hedendaags interieur. Dankzij de uitgepuurde vormgeving en uitvoering in marmer sluit La Grande Bouffe perfect aan bij de designfilosofie van de penthouse.

Een strak lijnenspel speelt met licht- en schaduwvlakken voor een opvallende dynamiek. De elegantie is typerend. Voor LEVEL SEVEN in Roeselare vormt Poirot de perfecte synergie met de aanwezige materialen en kleuren in het interieurontwerp.

De Poirette is elegant en verfijnd. De tafel is gebaseerd op de cirkel als elementaire meetkundige vorm. De ronde vormen zorgen voor de vrouwelijke, sensuele sierlijkheid.

“De Poirette tafel is het resultaat van mijn zoektocht naar een stijlvolle synergie tussen het rechte lijnen- en vlakkenspel, en kromme, gebogen lijnen. Zonder dat deze nieuwe vormentaal inboet aan puurheid”, aldus designer Stijn D’hondt.

Ontdek meer >