Topdesign en puur comfort. In de keuken verbinden de toestellen van Gaggenau perfect de beide werelden. Het toonaangevende merk voor huishoudapparaten is hofleverancier voor het penthouse van LEVEL SEVEN.

Koel en cool

Altijd perfect op temperatuur en handenvrij aan te passen. De koel- en diepvriescombinatie uit de Serie 400 van Gaggenau is onzichtbaar ingebouwd in de open keuken. Het maatwerk loopt er naadloos in de lichtrijke hal. In de combinatie is elk plateau gemaakt van veiligheidsglas. De plateaus verstellen gebeurt gemotoriseerd en automatisch met een duw op de knop. Maximale vrijheid heet dat dan. Een eventuele asymmetrische verdeling zorgt voor nog meer flexibiliteit.

Chef in huis

Met de Vario-kookplaat van Gaggenau geniet je in LEVEL SEVEN van een topchef in huis. Het evenwichtig werkoppervlak is ingedeeld in modulaire kookplaten. De verschillende inductiezones gebruiken de Varia Flex-technologie voor een comfortabel en veelzijdig gebruik. De geïntegreerde Teppan Yaki zorgt voor extra vrijheid. Met twee kookzones is Japans braden en koken heerlijk eenvoudig. De keuken is compleet met een geïntegreerde combi-oven met stoom en hete lucht.

Innovatie en design

Het succes van Gaggenau is gebaseerd op technologische vooruitgang, een duidelijke vormtaal en perfecte functionaliteit. Technologie en innovatie ‘Made in Germany’.

Ontdek meer >